Ravnsborggade.dk Historien

ravnsborggade
Beliggende ved søerne og for enden af Nørrebrogade, finder du den hyggelige og pulserende Ravnsborggade. Tidligere primæ¦rt kendt for Nørrebros Teater og antikvitetsbutikker.

Meget er sket i Ravnsborggade de sidste 5 års tid. Fra at være en udelukkende Antikvitetsgade, er den nu blevet en super lækker blanding af alle former for butikker og en inspirerende shoppinggade.

Antikvitetshandlerne er stadig dominerende i gaden og du kan stadig finde dem spækket med antikviteter og gå på opdagelse i deres skatte. Der er alt fra møbler fra de sidste tre århundreder, Kgl. Dansk porcelæn, malerier, kunstgenstande og glas i alle former til mere moderne kunst og anden indretning.

Men ind imellem antikviteterne er der nu også trendy tøjbutikker med alt fra de dyre udenlandske mærker, til de små danske og skandinaviske mærker, til costummade og skræddersyet. Og udbuddet tæller også frisør, indisk brugskunst og andre specialbutikker.

Ingen shoppinggade uden hyggelige og imødekommende cafeer og restauranter. Her kan du enten stille den lille eller den store sult og tørst. Bevæg dig også videre ned i Ryesgade, hvor du bl.a. kan finde unikke smykker og gadens eget Bryghus. De andre gader Sankt Hans Gade og Ravnsborg Tværgade byder også på masser af shoppingmuligheder.

Velkommen til Ravnsborggade!